Рита Ора виглядала неймовірно, коли вона завантажила безліч знімків зі своєї недавньої поїздки в Лос-Анджелес, після того як оголосила, що вона буде грати головну роль в майбутньому фільмі про Кунг-фу Панда.

Дану новину розмістили на сторінці «Daily Star»

31-річна Ріта Ора приголомшена, завантаживши колекцію приголомшливих знімків з відпустки на свою сторінку в Instagram.

Вона проводить час у Сонячному Лос-Анджелесі зі своїм чоловіком Тайкою Вайтіті, 46-річним новозеландським кінорежисером.

На першому фото, яке Рита завантажила, вона одягнулася в неймовірне фіолетове плаття. Сукня, що облягає фігуру, виглядала на Риті феноменально, так як сонячне світло відбивав мерехтливий матеріал.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Її облягаюче плаття з високим вирізом закривало одну руку і мало чудові тонкі рюші і розріз, що відкриває її підтягнуте стегно.

Вона поєднувала сукню з великими сонцезахисними окулярами, щоб захистити очі від яскравого сонця, в центрі якого над переніссям був золотий гурток.

Співачка також носила витончені золоті сережки-кільця і кілька золотих браслетів на зап'ясті.

Рита нафарбувала губи блискучою рожевою помадою, яка доповнювала сукню, і продемонструвала приголомшливі світлі локони медового відтінку, коли вона поклала волосся у вільну зачіску.

На самому останньому зображенні в колекції Рита солодко посилає повітряний поцілунок в камеру в короткому відеокліпі, який дає її передплатникам хороший погляд на її привабливе плаття.

"Невелика випадковість в середині тижня", - підписала публікацію зірка.