Семиразовий чемпіон Льюїс Хемілтон заявив, що він «ніколи цього не робив», а Даніель Ріккардо визнає, що «кожен бордюр заподіює біль», коли ви тримаєтеся за нього під час гонки Формули-1.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Гонщикам Формули-1 доводиться стикатися з багатьма під час гонки: від шалено високих швидкостей до екстремальних перевантажень і ризику отримання серйозних травм у разі аварії.

Гонки можуть закінчитися в мить ока, а одна помилка може призвести до закінчення заїзду, тому концентрація — це мистецтво, яким повинен опанувати будь-який гонщик Формули-1. Але що станеться, якщо природа покличе, коли ви вже на півдорозі?

Отже, який вердикт? Ну, просто відповідь - так, вони пісяють у своїх костюмах, але багато водіїв вважали за краще цього не робити, і раніше в своїй кар'єрі їм задавали питання про їх звички користуватися туалетом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Льюїс Хемілтон
Льюїс Хемілтон

У 2016 році семиразовий чемпіон світу Льюїс Хемілтон з'явився на американському телебаченні, і йому було поставлено питання, на яке він відповів, заперечуючи, що коли-небудь робив це, але розкрив великий секрет про свого колеги, семиразового переможця чемпіонату Міхаеля Шумахера.

"Я ніколи цього не робив. Але є драйвери, які це роблять. Пілотом, який раніше виступав за команду, був Міхаель Шумахер, я не знаю, чи хтось чув про нього, але він був легендарним гонщиком, але мій механік сказав мені, що він мочився кожен раз, коли був у машині".

Даніелю Ріккардо також задавали аналогічне питання у своїй кар'єрі, де він сказав, що ніколи цього не робив, але визнав, що потрібно триматися до кінця, щоб справити нужду, і що «кожен маленький бордюр, на який ви натрапили, жалить».

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Австралієць розповів більше про свої звички перед Гран-прі Португалії, де він сказав: «Якщо вам потрібно йти, це просто жалить. Я чув, що деякі пішли під час гонки. Я не міг. Ось чому всі ми, коли потрапляємо в сітку, вистрибуємо з неї. Ми не збираємося, Я не знаю, заглядати в Facebook або Instagram або щось в цьому роді, ми збираємося скористатися ванною і постаратися не опинитися в скрутному становищі перед гонкою. Тобі треба відпочити! Не можна розслаблятися на швидкості 300 км/год! Піт-стоп занадто швидкий, занадто. Він складає 1,9 секунди".