Кремлівські інсайдери стверджують, що президент росії путін серйозно хворий на рак, хворобу Паркінсона і шизоаффективним розладом, і йому може бути зроблена операція.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Згідно з інсайдерськими джерелами, путін важко хворий і страждає «хворобою Паркінсона і шизоаффективним розладом».

Це сталося після того, як один з провідних російських олігархів заявив, що він «важко хворий на рак крові», і ходили чутки, що йому належить операція.

Були навіть повідомлення про те, що Кремль вибудовує двійників, щоб підтримувати ілюзію контролю в умовах триваючого вторгнення в Україну.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Путин
Путин

Російський уряд поки офіційно не підтвердив, що його лідер хворий.

Кремлівський інсайдер, виступаючи на телеграм-каналі General SVR і стверджуючи, що знає все про проблеми зі здоров'ям путіна, сказав, що він фактично відклав операцію перед парадом перемоги в понеділок (9 травня) в Москві, повідомляє Mirror.

Телеканал повідомляє: "Путіну була рекомендована операція, дата якої обговорюється і узгоджується".

- Начебто особливої терміновості немає, але й відкладати не можна.

Далі в ньому говорилося: "У президента росії онкологія, і останні проблеми, виявлені при [його останньому] обстеженні, пов'язані з цим захворюванням".

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Крім цього, джерело додало, що він страждає «хворобою Паркінсона і шизоаффективним розладом».

Кремль заявив, що путін у формі і здоровий, але його суворі запобіжні заходи під час пандемії і використання довгих столів для зустрічей з іншими політичними лідерами тільки посилили чутки.

Раніше колишній глава МІ-6 також погодився з тим, що у путіна проявляються всі ознаки того, що він серйозно хворий.

Сер Річард Дірлав сказав, що припущення свідчать про те, що президент може мати хворобу Паркінсона, яка спричинить такі симптоми, як «втрата самовладання».