Суд почув, що передбачувана переслідувачка Девіда Бекхема Шерон Белл з'явилася в школі Харпера Бекхема, стверджуючи, що вона була її дочкою і що сім'я «вкрала її яйця».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Девід Бекхем залишився "переляканим за безпеку своєї сім'ї" після того, як передбачуваний переслідувач з'явився в школі його дочки Харпер, заслухав суд.

Кажуть, що 58-річна Шерон Белл вважає, що вона мати дівчинки і що Девід і дружина Вікторія «вкрали її яйця».

Вестмінстерський суд магістратури чув, що Белл прибув до школи 10-річної дитини і був там, коли 48-річна Вікторія приїхала забрати свою дочку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Белл, яка, як кажуть, вважала, що у неї були стосунки з Девідом, нібито також відвідувала будинки Бекхемів в Оксфорді і Лондоні.

Прокурор Арізуна Асанте сказав, що 47-річний Давид "відчував страх за безпеку своєї сім'ї... Він каже, що не знає підсудного, і вона не є матір'ю його дітей".

Белл з Уотфорда раніше не визнав себе винним у переслідуванні і постане перед судом 12 липня.

Вона не була присутня на вчорашньому слуханні, на якому було сказано, що вона розділена і знаходиться в лікарні.

Бекхеми нещодавно привітали Ніколу Пельтц у своїй родині після того, як вона вийшла заміж за старшого сина Вікторії та Девіда Брукліна.

Гордий тато Девід купив найкращий весільний подарунок для сина і його нової дружини-мільярдерки.

Він подарував молодятам гарний Вінтажний Jaguar XK120, відреставрований і працює на електриці, який, як вважається, коштує більше колосальних 384 000 фунтів стерлінгів.