Модель і гуру любові до себе Ешлі Грем нещодавно вітала появу на світ новонароджених близнюків. Вона поділилася відвертою фотографією, на якій вона годує грудьми обох дітей одночасно.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Модель, яка відома тим, що ділиться відвертими фотографіями своєї вагітності, опублікувала в Instagram фотографію, де вона годує грудьми своїх двох новонароджених близнюків.

Ешлі Грем з США народила Малачі і Романа в січні.

І з тих пір вона інформує шанувальників про свою подорож в Instagram.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

34-річна жінка поділилася фотографією, на якій вона лежить в ліжку і в зеленому жилеті, а її два сини притискаються до грудей кожен.

Вона жартома написала: "Подвійний фістинг", за яким пішов смайлик, а потім: "Подивіться на дурні лінії засмаги".

Її розділ коментарів був переповнений позитивними відгуками від інших мам.

Ешлі добре відома тим, що ділиться відвертими знімками під час вагітності і після неї.

У лютому вона опублікувала фотографію, на якій вона тримає одного зі своїх дітей і годує грудьми іншого.

Вона підписала його: "Мої хлопці були найкращими вчителями та найбільшим нагадуванням про те, що я можу робити важкі речі. Це було непросто, але воно того варте. Досі не можу повірити, що у мене троє дітей. Не можу дочекатися, щоб поділитися з вами своєю подорожжю по народженню і післяпологовому періоду".