Кендалл Дженнер була безжально висміяна після появи в останньому епізоді її сімейного шоу The Kardashians через її вражаючу відсутність кулінарних навичок.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Модель і зірка реаліті-шоу Кендалл Дженнер залишила інтернет вкрай байдужим після появи на цьому тижні в епізоді The Kardashians.

В епізоді 26-річна Кендалл відвідала новий особняк своєї матусі Кріс Дженнер в Калабасасі, Каліфорнія, де вирішила, що хоче приготувати собі перекусити.

Потім Кендалл намагається нарізати фрукт, дуже ніяково згинаючи руки через себе, в той час як її мати з подивом дивиться на це.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Глядачі швидко пішли на Twitter, щоб поділитися своїми незрозумілими реакціями.

Один написав: "Напевно, їй довелося різати власний огірок 3 рази в житті".

Інший сказав: "Чому сталася ця сцена? Кріс кличе шеф-кухаря, щоб той нарізав для неї, але Кендалл така велика дівчинка! Вона сказала, що наріже. Потім входить Скотт, і Кріс каже, що Кендалл ріже огірок! Однорічна дитина робить свої перші кроки".

У дивній сцені нового сімейного реаліті-шоу Кендалл почала діставати речі з холодильника, коли 66-річна Кріс запитує, чи не хоче вона, щоб шеф-кухар приготував їй перекус, але Кендалл каже, що зробить це сама.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Зірка каже, що їй просто потрібно нарізати трохи огірка, додаючи: "Це досить просто", але потім починає ніяково різати огірок.

Кріс каже їй: "Будь обережна, тому що я поранилася днями", коли доросла Кендалл нарізає тонкі скибочки огірка, додаючи: "Я знаю, мені трохи страшно".