Юрій Великий, як і багато українців, пробують відновити довоєнний стиль життя, таким чином допомагаючи українцям зберегти бадьорий настрій та змогу долати негаразди, та страждання, які принесла війна.

На своїй сторінці в Instgaram Юрій розмістив смішне відео на те, як поводиться мзс рф. "Лавров" спочатку розповідав про санкції, які треба відмінити, потім про те, які успіхи у російських окупантів на фронті. Весь час супроводжувався вигуками пави.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Врешті, "лавров" договорився, що вийшло ніби він сам назвав путіна "х*йлом", та відправив ескадрилью російських кораблів "нах*й".

Врешті решт, "лавров" не витримав та вирішив поставити всіх на своє місце. Звук реву корови, назвав захаровою, звук хрюкання назвав соловйовим. Та врешті решт рознервувався та пішов.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Шанувальникам сподобалось виступ Юрія, та вони прокоментували: "клас!", "Геніальний тролінг!", "Ржу не можу!Супер", "Пернатівські лабораторії", "Геніально,як завжди! просто шедеврально крутооо", "І справді, вже і кури скоро зрозуміють хто путін", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали що психолог Дмитро Карпачов розповів, що потрібно робити з такими, як Лорак, Тодоренко, Доліна і Джиган.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на росії замість "Євробачення" провели конкурс з прикрашання могил.

Також "Знай.ua" писав, що Святослав Вакарчук розповів українцям, від чого російська армія ніколи не відмиється