Зірка соціальних мереж, відомий як "Тато", стверджував, що тренувався по 10 годин на день в рамках гарячої підготовки, яка включала в себе допомогу суперзірки WWE Джона Моррісона.

Дану новину опублікували на порталі «Daily Star»

41-річна зірка YouTube провела приголомшливий 22-секундний фініш проти суперника, майже вдвічі молодший за нього, і відкрила бій-карту Creator Clash минулої ночі у Флориді.

Натан Барнатт, також відомий під псевдонімом "Тато", бився з 26-річним Меттом Уотсоном з комедійного дуету "SuperMega", але дав йому один або два уроки в перші кілька секунд першого раунду.

Поєдинок
Поєдинок

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він застосував жорстокий правий хук, відкинувши явно недосвідченого Уотсона назад, а потім завдав потужний лівий, а також пару жорстких ударів по корпусу, перш ніж рефері втрутився, щоб оголосити про закінчення розгляду.

Барнатт стверджує, що тренувався принаймні по 10 годин на день протягом шести місяців, готуючись до бою, і навіть заручився допомогою суперзірки WWE Джона Моррісона.

"Два моїх тренера дуже добре мене тренували", - сказав Барнатт Mirror Fighting після бою. "Я намагався сказати йому, що я дійсно наполегливо тренуюся без перерви кожен день протягом шести місяців. Я не думаю, що він дійсно знав, і він не йшов так сильно, як я. я прийшов і знищив, це був план. Я буквально буду битися з ким завгодно, якщо ми зможемо зробити таку ж вагу".

Натхненний недавнім успіхом таких людей, як Логан Пол, Джейк Пол і KSI, Creator Clash-це щорічна подія, в якій група зірок соціальних мереж змагається один з одним на рингу на підтримку ряду благодійних організацій.

Поєдинок
Поєдинок

18 творців контенту, у тому числі iDubbbz та Harley Morenstein, були на карті минулої ночі, змінюючи кадри камери на аперкоти для божевільного вечірнього боксу в Yuengling Center в Тампі. Який час бути живим.