"Квартал 95" підтримує українців як може. Так артисти їздять та намагаються підбадьорити співгромадян жартами. Серед таких поїздок був Харків, де у метро два місяці поспіль живуть люди.

На Youtube прихильник Кошового розмістив невеличке відео, де він стоїть обійнявшись з коміком. При чому Євген розповідає, що пояснив людям, хто ще не знає чий Крим.

"Хто ще не знав, що Крим це Україна? От людина підходить і запитує: "Крим Наш?" я кажу, звісно що наш!", - розповів Євген.

Євген Кошовий. Фото: Youtube
Євген Кошовий. Фото: Youtube

Концерт відбувався у харківському метро, де понад два місяці живуть харків'яни, які втратили свої будинки. Разом з Євгеном виступали Олександр Пікалов, Валерій Жидков та Юрій Великий, а також відомі українські співаки Віталій Козловський та Дмитро Шуров.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Євген Кошовий. Фото: Youtube
Євген Кошовий. Фото: Youtube

Артисти мріють, щоб люди, які втратили багато чого у своєму житті почали хоча б усміхатися, тому вирішили дати для них кілька "підземних" концертів. Комік запевняє, що намагається робити все, що у його руках. Та все ж є речі, які навіть йому не під силу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що відома виконавиця втратила дитину, спустошена Брітні Спірс поділилася своєю трагедією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" мріє піти на "Азовсталь" в Маріуполі.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Канделакі запропонувала дати Зеленському "Оскар" після перемоги Kalush Orchestra.