Валерій Жидков з "Квартал 95" виконав давню мрію харків'янки, зробивши знімок на пам'ять і поспілкувавшись наживо.

Відомий український сценарист та комік Валерій Жидков нещодавно з групою Квартал 95 та інших співаків поїхали до Харкова принести краплинку посмішки для українців, які живуть і підземеллях метро. Шанувальниця Жидкова, та всього "Кварталу 95" розмістила в Instagram спільне фото після концерту, потішившися, що мрії здійснюються.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

На фото Валерій Жидков та інші артисти стоять навколо дівчини, яка просто сяє від щастя:

"Дуже приємна зустріч. Те почуття, коли бачила їх по телевізору, а тепер можеш поговорити з ними наживо", - написала дівчина під фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

Валерій Жидков розповідав про виступ у підземеллях Харкова та про те, як живуть люди, які втратили житло вже понад два місяці без дому, в вагонах метро.

Приїзд артистів, це спосіб щось змінити, додати промінчики радості та тепла в згорьовані зачерствілі серця, які тримаються, щоб зберігати людське обличчя навіть найсумніші часи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що актор і ведучий Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" мріє піти на "Азовсталь" в Маріуполі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Kalush Orchestra представили довгоочікуваний кліп на пісню "Stefania", який знімали в зруйнованих містах Київської області.

Такоже "Знай.uа" писавши, що виконавиця, яка поступилася місцем Калушу, Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування з боку українців.