Відомий український реп-виконавець і лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну в конкурсі "Євробачення-2022" і здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько радує численних шанувальників свіжими постами.

Олег Псюк повідомив про довгоочікувану новину для кожного його фаната - кліп на популярну пісню "Stefania", з якою він переміг на Євробаченні, вже готовий і доступний до перегляду на його YouTube каналі. Варто відзначити, що через 2 години з моменту публікації ролик вже переглянули понад 220 тисяч разів, а коментарів він зібрав близько 13 тисяч.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

Кліп на пісню знімали в містах, які найбільше постраждали від російської окупації і де йшли найважчі бої - Бучі, Ірпені, Гостомелі та Бородянці.

Кадри виглядають вражаюче, хлопці самі навідалися в зруйновані будинки, а також долучили до зйомки постраждалих дітей і відважних військових. В цілому, зібрали всю картину, яка уособлює біль кожного українця на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Колись я присвятив цю пісню мамі, а коли почалася війна, вона набула нового змісту. Хоч у ній ні слова про війну, але багато хто почав асоціювати пісню з матінкою Україною. Більше того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Якщо "Stefania" тепер є гімном нашої війни, я хотів би, щоб вона стала гімном нашої перемоги", - сказав про прем'єру фронтмен гурту.

Нагадаємо, Kalush Orchestra підірвали Євробачення і закликали врятувати "Азовсталь": Stefania посіла перше місце

Як повідомляв Знай.uа, Київ прийме Євробачення-2023: Віталій Кличко привітав Kalush Orchestra і зазначив, що столиця вже готується

Також портал Знай.uа писав, що росіяни образилися на перемогу України на "Євробаченні", а Андрій Бедняков опустив їх ще глибше: "П*****и не брали участі"