Крістіан Охман - представник сусідської Польщі на Євробаченні-2022, який красиво і чуттєво виконав пісню "River".

Однак, на думку українського журі, він зробив недостатньо і саме тому наші судді поставили йому 0 балів. До складу журі входили такі люди, як продюсер Вадим Лисиця, соліст "Пікардійської терції" Андрій Капраль, співачка Ірина Федишин, диригент і продюсер Андрій Яцків, а також кінознавець і кінокритик, виконавчий продюсер телеканалу UA:КУЛЬТУРА Лук'ян Галкін.

Склад журі від України на "Євробаченні-2022"
Склад журі від України на "Євробаченні-2022"

Найбільше "прилетіло" Ірині Федишин, яку українці хоча б знають. Але Ірина поспішила виправдатися, сказала, що не знає, як так сталося адже вона сама ставила Польщі 10 балів. На доказ вона виклала фото з балами.

Пост Ірини Федишин
Пост Ірини Федишин

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ранкове шоу "Сніданок з 1+1" спробувало розібратися, як відреагували поляки на 0 балів від українських суддів. У цьому їм допоміг журналіст Євген Клімакін, який зараз у Польщі.

"Тільки оголосили результати, новинні портали написали "Україна перемогла. Нам дали 0 балів", така інформація... Більшість людей дивляться Євробачення. Ми всі знаємо, що сусіди, які люблять один одного, голосують один за одного. І це було сприйнято трохи як: "Ну як це? Ми ж запросили 3 мільйони українців і щоб дати просто 0". Опускаючи всі музичні моменти, це було сприйнято дуже неоднозначно".

Але Клімакін заспокоює, що багато поляків вважають, що допомога Україні - це одна справа, а бали журі - зовсім інша, і не для балів вони допомагають українцям.

"Я не думаю, що через це українців будуть депортувати. Це звичайно неприємний момент і він відбувається не в перший раз. Ми якось це переживемо. Але нам теж необхідно момент з вдячністю більш виразно показувати",- вважає журналіст.

Нагадаємо, що українські судді не дали Польщі жодного балу на Євробаченні, Саба Мусіна пропонує звільнити Федишин і компанію.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин показала найсильніша зброя, яка здатна врятувати військових з "Азовсталі".