Українська танцівниця Олена Шоптенко в 1 сезоні шоу" Танці з зірками " виступала в парі з тепер уже президентом Володимиром Зеленським.

Тоді вони зайняли перше місце. Зараз Олена все ще займається танцями, виховує сина і зрідка з'являється в соцмережах.

Шоптенко і Зеленський
Шоптенко і Зеленський

Після тріумфу групи Kalush Orchestra на Євробаченні-2022 Шоптенко не смола стриматися, щоб не привітати їх і всю Україну з такою важливою перемогою, яка тільки починає низку всіх українських успіхів.

"Наша чергова перемога на Євробаченні. А далі нас чекає ще одна найважливіша! Хлопці з гідністю несуть нашу культуру і проголошують важливі меседжі по всьому світу! Зараз такі перемоги саме те, що об'єднує і надає ще більшої сили в боротьбі за спільні цінності і спадщину. Спасибі світу за підтримку! Слава Україні!", - з гордістю написала ленеда шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У коментарях українці сповна підтримали свою улюбленицю:

"Безсумнівно талановиті хлопці, але діти в яслах вже зрозуміли причину перемоги-політичний ажіотаж.адже на цьому далеко не заїдеш", "це перемога цілого світу над Рашею", "хлопці, спасибі вам, але тепер повинні розрулити ганьбу з журі щодо поляків", "це точно, красуня чарівна, слава України"

Нагадаємо, що Олена Шоптенко висміяла крейсер "Москва" і підвищила його до підводного човна.

Раніше ми повідомляли, що легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, від яких звичок хоче позбутися після війни.