В Україні вже пройшло 11 сезонів шоу "Холостяк" і 2 сезони шоу "Холостячка". На превелике розчарування українців тільки 2 пари з сумарно 13 сезонів змогли зберегти своє кохання.

Це Микита Добринін і Даша Квіткова з 9 сезону шоу. Пара за цей час встигла одружитися і стати батьками чудового хлопчика Лева.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram

А також, Михайло Заливако та Ганна Богдан. Пара разом трохи більше року, але вся Україна тримає кулачки за те, щоб все у них було добре не тільки на екрані.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Герой першого Холостяка Макс Чмерковський знайшов своє кохання в Америці. Він майже одразу відпустив Олександру Шульгіну - переможницю проєкту.

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"
Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

А ось головний герой 6 сезону "Холостяк" Іраклі Макацарія зовсім нещодавно освідчився своїй обраниці - 19-річній Лізі, яка набагато молодша, ніж він. Стосунки після проєкту з Оленою Лесик теж не склалися.

Олена Лесик та Іраклі Макацарія, фото Знай.uа
Олена Лесик та Іраклі Макацарія, фото Знай.uа

Що стосовно шоу "Холостячка", то більше пощастило Ксенії Мішиній, адже вона з обранцем Олександром Еллертом пробула тривалий час у відносинах.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Злата Огнєвіч же не може похвалитись такою удачею з Андрієм Задворним, але розповість про свій шлях на "Холостячку" зовсім скоро в новому проєкті СТБ.

Задворний і Огнєвіч, скріншот з випуску "Холостячки"
Задворний і Огнєвіч, скріншот з випуску "Холостячки"

21 травня на офіційному Youtube-каналі СТБ стартує новий проєкт "Як ти?". На піписників каналу чекає серія емоційних і відвертих інтерв'ю з улюбленими героями головних романтичних реаліті країни "Холостяк" і "Холостячка". Як склалося їхнє життя після 24 лютого, чи спілкуються з колишніми суперниками та обранцями, що відбувається у професійному та особистому житті зараз - про це та інше ексучасники розповідатимуть ведучому проєкту Григорію Решетнику.

Першою до бесіди приєдналася співачка і ексХолостячка Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ

"Щовесни українці збиралися по п'ятницях навколо улюбленого проєкту, щоб насолодитися справжніми емоціями і неймовірними побаченнями. Цієї весни війна відібрала у всіх нас традиційну і очікувану прем'єру. Три місяці ми живемо в непростих умовах, захищаємо рідних, працюємо, допомагаємо ЗСУ і всі разом день у день наближаємо нашу перемогу. Але ми також бачимо за відгуками нашої аудиторії в соцмережах, як люди скучили за романтичними форматами "Холостяк"і "Холостячка". Youtube-проєкт "Як ти?" дозволить і глядачам, і учасникам шоу знову зібратися разом, щоб поговорити не тільки про війну, взаємодопомогу, волонтерство, боротьбу за перемогу, а й про особисте. Відверто і без купюр. Вірю, що ця прем'єра допоможе всім нам отримати порцію романтичного позитиву і знову як і раніше обрати любов разом з СТБ. Але ж справжня любов завжди перемагає", - коментує Григорій Решетник.