Великій кількості українських батьків довелося вивезти дітей з України, щоб убезпечити їх.

Так, багато хто відвіз дітей не в іншу країну, а в більш безпечне місто, але це не скасовує того болю, який їм приносить розставання зі своїми кровинками.

З цим зіткнулася і українська блогер і інфлюєнсер Сабіна Мусіна, співзасновниця міжнародної франчайзингової мережі б'юті-барів G. Bar.

Сабіна Мусіна, фото з соцмереж
Сабіна Мусіна, фото з соцмереж

У своєму блозі в Instagram дівчина поділилася жалісливим листуванням зі своєю донькою Кірою, яка благає маму повернути її до Києва. Дівчинка переконує маму, що допомагатиме їй волонтерити і що вона дуже хоче додому. Також вона переживає за мамулю в хвилини повітряної тривоги і просити відправити фото на доказ, що з нею все добре.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"З кожною буквою, з кожним повідомленням — я вмираю. Моє особисте ППО не справляється - її сльози, як ракети, б'ють мені прямо в серце. Ви забрали у наших дітей дитинство! Ви забрали наших дітей! Як я це вигрібаю? - Ніяк! Просто я завжди була зі своєю дитиною чесна, поважала її думку і її почуття, проживала з нею її біль, не оберігала її від проблем, і ось вона вже навчилася підтримувати мене і навіть чітко висловлювати свою позицію. Хіба я можу вимагати від своєї доньки іншої поведінки? Ви ж пам'ятаєте, хто у неї мама і бабуся",-ділиться своїм болем Сабіна.

Нагадаємо, що подруга Даші Квіткової Сабіна Мусіна закликала українців не поспішати повертатися додому.

Раніше ми повідомляли, що українські судді не дали Польщі жодного балу на Євробаченні, Саба Мусіна пропонує звільнити Федишин і компанію.