Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова показала найрадісніший момент у житті з початку війни. Емоціями зірка"Танців з зірками" поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова, як і багато України, разом з сином і дочкою переїхали до Італії після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Досить довгий час вони були в розлуці з главою сімейства і, звичайно ж, нудьгували за рідним домом. Однак зараз зірка і діти повернулися додому в Україну до чоловіка і батька.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, Гвоздьова зазначила, що повернення додому до чоловіка стало найщасливішою миттю За останній час. Вона опублікувала серію яскравих знімків, на яких сімейство насолоджується спільним проведенням часу після довгої розлуки. Також хореограф подякувала всім людям, які надавали їй підтримку в складні дні розлуки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Разом. Удома. В Україні. Спасибі всім хто переживав, підтримував і вітав! Хоча день сім'ї був 15 травня, у мене офіційно він був сьогодні. Щаслива...", - підписала фото хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї дочки: "Душа навиворіт, коли розумієш".

Також наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Крім того, ми писали, Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно".