Зірка реаліті-шоу і барабанщик Blink 182 стали чоловіком і дружиною після бурхливого роману і семимісячної заручини, оскільки тепер вони поділилися знімками свого особливого дня.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Молодята Кортні Кардашьян і рок-зірка Тревіс Баркер опублікували перші кадри зі свого скромного весілля.

43-річна зірка реаліті-шоу і 46-річний рокер Blink-182 обмінялися клятвами перед друзями та родиною на церемонії в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, в неділю вдень (15 травня).

Кортні вирушила в Instagram, щоб поділитися добіркою чорно-білих фотографій їх особливого дня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фотографіях зірка "Сімейство Кардашьян" позує в короткій білій сукні поруч зі своїм чоловіком Тревісом, який одягнений у все чорне.

На іншому дорогоцінному фото дует позує з бабусею Кортні Мері Джо Кемпбелл і батьком Тревіса Ренді Баркером.

Вона підписала спеціальний пост: "Поки смерть не розлучить нас".

Їх обожнюючі шанувальники стікалися в розділ коментарів, щоб привітати молодят.

Одружившись, закохані поїхали в чорному кабріолеті з написом «молодята», що звисала з бампера.

Після весілля в суді, молодята жадали італійської кухні, як стверджують очевидці, пара побалувала себе в місцевому ресторані.

Джерело повідомило The Sun: "Вони були в ресторані більше години з MJ, літньою бабусею Кортні і батьком Тревіса Ренді разом з охороною. Це виглядало дуже невимушено. Вони сиділи всередині з звичайними відвідувачами і не викликали суєти через те, що у них є окрема кімната, це було дуже приземлено для весілля Кардашьян".