Актриса Marvel Зара Фітіан була ув'язнена на вісім років за історичне сексуальне насильство над дівчинкою у віці від 13 до 15 років, а її чоловік Віктор Марке був засуджений до 14 років.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Актриса серіалу "Доктор Стрендж" Зара Фітіан засуджена до восьми років тюремного ув'язнення за історичне сексуальне насильство.

38-річна жінка постала перед Королівським судом Ноттінгема після того, як її визнали винною в історичному сексуальному насильстві над дівчинкою у віці від 13 до 15 років.

59-річний чоловік актриси Marvel Віктор Марке був засуджений до 14 років тюремного ув'язнення за жорстоке поводження з тією ж жертвою, а також за непристойний напад на другу дівчину.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фітіан, яка зіграла брюнетку-фанатика в "Докторі Стренджі", напоїла жертву ромом і запитала, чи не хоче вона "пограти в виклик" зі своїм чоловіком.

Говорили, що після цього Марке займався сексом зі школяркою близько 20 разів з різних приводів.

Зара Фитиан
Зара Фитиан

Було сказано, що подружня пара ображала дівчину "один або два рази на місяць" протягом трьох років, починаючи з 2005 року.

Минулого четверга (12 травня) BBC повідомила, що вже дорослі жертви повідомили про насильство в поліцію через роки після того, як воно сталося.

Ця жертва сказала в записаному допиті в поліції: "Я думаю, що вони побачили в мені вразливість і скористалися цим".

Перед винесенням вироку прокурор Ахмед Хоссейн, Королівський адвокат, зачитав заяви потерпілих.

Жертва, яку подружня пара спільно згвалтувала, з сердечним одкровенням показала, що пара "вкрала" у неї її невинність і "зіпсувала" її розвиток.

Зара Фитиан
Зара Фитиан

Дівчина стверджувала, що Марке "по черзі" займався сексом з ними обома, і сказала офіцерам, що насильство тривало до тих пір, поки їй не виповнилося 18 років.

У суді суддя Марк Уотсон сказав парі, що, на його думку, початок сексуального насильства над спільною жертвою було заздалегідь сплановано.

Суддя також сказав: "Ви обидва піддавали її сексуальним діям. Ви показали їй, як вам це подобається, і вона описала це як "дуже просунуту, брудну і неслухняну сторону"".

Він пояснив, що їх жертва ще не досягла статевої зрілості, і розповів, що "велика частина сексуальної поведінки " була записана на відео.

Зара Фитиан
Зара Фитиан

Незважаючи на те, що обидва заперечували звинувачення проти них, Фітіан був визнаний винним у 14 злочинах на сексуальному грунті, а Марке був визнаний винним у 18 пунктах звинувачення в сексуальному насильстві.