"Знедолені" королівські фанати розкритикували футбольних уболівальників, які освистали герцога Кембриджського перед початком суботнього фіналу Кубка Англії, причому один з них назвав глузування «невіглаством» і «поганими манерами».

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Обурені королівські фанати звернулися в соціальні мережі, щоб засудити неповажних футбольних уболівальників після їх "огидного" освистування принца Вільяма у фіналі Кубка Англії.

Було чутно, як багато вболівальників "Ліверпуля" насміхалися над герцогом Кембриджським, коли його представили гравцям перед матчем на стадіоні «Уемблі» в ці вихідні.

Холодний прийом для 39-річного члена королівської сім'ї відбувся, незважаючи на те, що він займав пост президента футбольної асоціації з 2006 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Принц Вільям
Принц Вільям

Подальші вигуки можна було почути з секції Ліверпуля під час виконання Державного гімну, а під час виконання традиційного християнського гімну Abide With Me лунали більш гнівні глузування.

Багатьох в мережі не вразили витівки фанатів, а деякі назвали освистування «огидним».

Пристрасний користувач кинувся на захист принца Вільяма, сказавши: "Його Королівська Високість принц Вільям нічого не зробив, щоб заслужити таку неповажну і абсолютно недоречну огидну поведінку".

Один побачив в цьому відображення поганої моралі, написавши: "Невігластво і погані манери в гіршому прояві. Якою б не була причина, він цього не заслужив".

Принц Вільям
Принц Вільям

Незважаючи на Сердите привітання вболівальників на початку гри, Вільям виглядав більш ніж щасливим, відзначаючи можливу перемогу «Ліверпуля» у важкому фіналі.

У підсумку "червоні" здобули перемогу з рахунком 6-5 в напруженій серії пенальті, що послідувала за ухильною нульовою нічиєю.