Кайлі Дженнер продемонструвала свої приголомшливі вигини на церемонії вручення нагород Billboard Music Awards 2022 в сукні з довгими рукавами і графічним принтом, який створював ілюзію, що вона не прикрита під ним.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер мало що залишила уяві у своєму вбранні на червоній доріжці Billboard Music Awards 2022.

Зірка Кардашян продемонструвала свої приголомшливі вигини в сукні з довгими рукавами і графічним принтом, яке створювало ілюзію того, що вона не прикрита під ним.

Макіяж Магнат носив волосся, коли вона створювала шторм на червоній доріжці зі своїм хлопцем Тревісом Скоттом та її чотирирічною дочкою Стормі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кайлі Дженнер і Стормі
Кайлі Дженнер і Стормі

Стормі, яка одягла білий номер і кросівки, сяяла, коли йшла зі своєю мамою на заході, що проходив на MGM Grand Garden Arena в Лас-Вегасі.

Тревіс, який був одягнений у простий сірий костюм і білу футболку, також був помічений заколисуючим Стормі, коли він чекав, поки Кайлі позує для сольних знімків.

Перед шоу Кайлі опублікувала знімок себе і Стормі в приватному літаку по дорозі на захід.

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт
Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт

Поява Тревіса на шоу було його першим поверненням в прямому ефірі після його смертельної трагедії на фестивалі Astroworld, в результаті якої в листопаді минулого року загинули 10 людей.

Кайлі йде по стопах Белли Торн і Белли Хадід, яких в останні тижні бачили в однакових сукнях з оптичними ілюзіями.

Шанувальники припускають, що Кайлі пропустила день весілля своєї сестри Кортні Кардашьян, пішовши на церемонію вручення музичних нагород.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Кортні і 46-річний рокер Blink-182 Тревіс Баркер обмінялися клятвами перед друзями та родиною на церемонії в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, в неділю вдень (15 травня).

Але деякі фанати залишилися ламати голову над тим, чи пропустили Кайлі і Тревіс великий день Кортні, щоб піти на зоряні заходи.