Росіяни висловилися про свого співвітчизника, заслуженого артиста рф Дмитра Дюжева, який виступив на мітинг-концерті до дня "возз'єднання Криму з росією".

Уривок ефіру з даного заходу розмістили в TouTube. Дмитро Дюжев перед своїм виступом виголосив урочисту промову про патріотизм і героїзм в росії серед жителів і військових, яких путін відправив на війну в Україну. При цьому він закликав гостей у концертному залі встати, коли мова йде про їхню батьківщину, і всі знехотя піднялися зі своїх місць.

"Сидячи на своїх місцях, я боюся, ворог занадто швидко впорається з вами. Тільки стоячи, впевнено на двох ногах, з піднятою головою можна славити свою батьківщину", - звернувся Дюжев до росіян.

Після слів про "честь" російських солдатів, які вбивають мирних жителів в Україні і спалюють міста дотла, Дюжев заспівав пісню під назвою "На крок попереду", в якій співається про Бога, що захищить їх.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Не всім сподобався виступ Дюжева. Під відеороликом можна зустріти сотні негативних коментарів від росіян, яких розчарував їх колись улюблений артист. Крім того, його назвали лицеміром і заявили, що для них він "помер".

"Позорище фу, мало не ригнула. Дюжев! Ти помер для всіх поважаючих себе росіян", "Це дуже смішно, дякую за відмінний настрій на весь вечір", "А я їла якраз і теж мало не вирвала, знудило не на жарт. Думала, здалося, а виявляється не одну мене знудило. Ще про Бога співає... людей вбивають, все руйнують, брешуть всім і навіть собі самим і при цьому про Бога співають. Ось це світ котиться в прірву", - написали користувачі.

Коментарі з YouTube
Коментарі з YouTube

Коментарі з YouTube
Коментарі з YouTube

Коментарі з YouTube
Коментарі з YouTube

Нагадаємо, російські пропагандисти знову "перевзулися", і вперше заговорили про капітуляцію: "Однозначно в цьому впевнені"

Як повідомляв Знай.uа, путін знайшов собі нову жертву після України: поразка змусить повернутися до Грузії

Також портал Знай.uа писав, що окупант поїхав проводити денацифікацію, і потрапив під колеса своїх: "Сюжет для Містера Біна"