Відома співачка і заслужена артистка України Катерина Бужинська реалізувалася не тільки на сцені, але і в соціальних мережах. Дівчина частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, число яких вже перевалило за 120 тисяч.

Катерина Бужинська з першого дня війни чітко висловила свою громадянську позицію і всіляко допомагала рідній країні і постраждалим у війні з росією. Цього разу артистка розмістила кілька фото і відео зі свого недавнього благодійного концерту, який відбувся в Болгарії. Бужинська виступила для місцевих жителів і біженців з гуртом інших музикантів.

Скріншот з Instagram, Катя Бужинська
Скріншот з Instagram, Катя Бужинська

У підписі до публікації Бужинська заявила, що українцям не варто недооцінювати росію, яка за її словами поступово і методично руйнує народ на всіх фронтах, включаючи знищення культури і мови протягом довгих років.

І зараз ворог прийшов відібрати в українців будинок, але Катерина заявила, що ніхто йому цього не дозволить.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Пісня лікує наші рани. А у нас зараз один біль на всіх. І одна задача - вижити. Не тільки фізично…Не треба недооцінювати ворога, він знищує нас на усіх фронтах - поступово і методично. Довгі роки знищував нашу культуру, інтелегенцію, духовність, мову. Тепер прийшов відібрати в нас свободу і наше життя. Але ми стоїмо і вистоїмо на усіх фронтах", - написала Бужинська.

Нагадаємо, колишня Потапа Ірина Горова здивувала яскравою зміною іміджу, Wellboy не втримався: "Ну ви і люта"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма занурився в довоєнні спогади і поділився щасливим моментом: "Було добре"

Також портал Знай.uа писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" поділилася найрадіснішим моментом життя з початку війни: "Щаслива"