Учасниця Євробачення-2022 з Іспанії Chanel ще до фіналу пісенного конкурсу стала улюбленицею багатьох і однією з претенденток на перемогу.

У результаті запальна іспанка зайняла 3 місце, поступившись виконавцю з Великобританії - Sam Ryder і переможцям цьогорічного конкурсу "Kalush Orchestra". Попри величезну підтримку аудиторії зі всього світу, після оголошення результатів співачка не стримала сліз, адже перемога була так близько.

"Я запам'ятаю це на все життя 💗 Щойно приземлилася вдома, відчувши тепло рідних. Дякую за підтримку та пристрасть!", - емоційно подякувала вона своїм фанатам у новому пості в Інстаграмі. Chanel

Chanel, фото: instagram.com/chanelterrero
Chanel, фото: instagram.com/chanelterrero

Шанель Терреро, відома як просто Chanel, народилася в Гавані. У 3-річному віці вона з сім'єю переїхала на Піренейський півострів. В ранньому дитинстві дівчинка почала займатися акторською майстерністю і співати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В Іспанії Chanel відома як актрорка і танцівниця. Вона грала в мюзиклах "Король Лев", "Танець-спалах", "Охоронець"і "Мамма Міа". У 2010-му Шанель брала участь у виступі Шакіри на церемонії MTV Europe Music Awards.

Нагадаємо, Олегу Псюку з "Kalush Orchestra" - 28: репер зізнався, що допомогло йому перемогти на Євробаченні-2022

Також ми писали, Ірина Федишин після скандалу з Євробаченням-2022 закопала себе ще глибше: "Їб*ніть з Піона по шолому"

Нагадаємо, Анастасія Приходько зізналася, чи шкодує, що виступала за росію на Євробаченні: "Моя умова була..."