Відома співачка Ірина Федишин опинилася у центрі скандалу після оголошення оцінок суддів на "Євробаченні-2022". Українців обурило, що професійне журі від України, до складу якого входила і Федишин, не поставило жодного балу Польщі.

Також українців обурило, що "нулі" поставили і Литві та Румунії, які також підтримують Україну у війні проти росії. Згодом, Ірина Федишин пояснила, що судді не мають права розголошувати своїх балів. Утім, вона показала, що поставила Польщі оцінку 10. Та й після цього обговорення не почали затихати.

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

Цього разу на своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина Федишин вирішила розставити всі крапки над "і". Вона зазначила, що Україна поставила від журі 12 балів Великій Британії та від глядачів 12 балів Польщі, і це найголовніше. На її думку, зараз не час сіяти розбрат, і варто закрити цю тему.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"А все інше, це - спланована інформаційна провокація від наших ворогів, щоб нас розсварити. Бот-атаки, які підігрівали цю ситуацію, були спрямовані на деструктив, щоб поглинути увагу людей, знівелювати радість нашої перемоги і змусити забути про інші важливі теми. Не піддавайтеся цьому! Слава Україні!", - зазначила Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин показала найсильнішу зброю, яка здатна врятувати військових з "Азовсталі": "Віримо у чудо"

Раніше Знай писав, Ірина Федишин після скандалу з Євробаченням-2022 закопала себе ще глибше: "Їб*ніть з Піона по шолому"

Також Знай повідомляв, як відреагувала Польща на 0 балів від України на Євробаченні і ображаються на Федишин і компанію: "Ми прихистили 3 мільйони..."