Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова зізналася, що відчуває себе дещо розгублено через ситуацію в країні. Вона зізналася, що не знає, що робити далі, так як через війну танці відійшли на другий план. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ілона Гвоздьова звернулася до шанувальників за порадою, як жити в нових реаліях. Зірка зазначила, що не знає чим займатися далі, адже танці зараз відійшли на другий план. Танцівниця додала, що хоче бути корисною українцям, але не знає як.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Питання дня! Чим далі займатися? Де знайти роботу? Кому потрібні взагалі танці зараз? Як піднімати культурний дух і відроджувати мистецтво під час війни? А може, арт-терапія? Як я можу бути корисний українському народу?",- написала хореограф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі Мережі відповіли їй, заявивши, що незважаючи на війну танці потрібні і бажаючих займатися багато.

"Продовжуйте танці! Дуже потрібно", "Ілона, було б чудово дитячу групу онлайн, у мене старша дочка 7 років дуже сумує за танцями", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї дочки: "Душа навиворіт, коли розумієш".

Також наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Крім того, ми писали, Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно".