Disney+ і Marvel випустили тизер-трейлер нового комедійного серіалу "Жінка-Халк: присяжний повірений", в якому Халк, улюбленець фанатів Marvel у виконанні Марка Руффало, з'явився на екрані.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Disney+ представив перший погляд на жінку-Халка з Marvel, дражнячи виходом нового комедійного серіалу.

У новому трейлері фільму «Жінка-Халк: присяжний адвокат» Тетяна Маслані починає свою роль жінки-Халк/Дженніфер Уолтерс, юриста, у якого є особливий тягар справ, присвячений юридичним питанням, орієнтованим на надлюдські сили.

Жінка-Халк
Жінка-Халк

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники Marvel також будуть раді дізнатися, що Халк Марка Руффало з'являється в трейлері, оскільки вони очікують запуску серіалу 17 серпня.

Трейлер починається з закадрового голосу Брюса Беннера, який попереджає: "Бути супергероєм-це випробування вогнем. Хто захистить світ, якщо не такі люди, як ви?"

Потім жінка-Халк представляється, кажучи: "Я Дженніфер Уолтерс. Я юрист. У мене відмінні друзі. Вимоглива робота і розчаровує сім'я".

Потім її бачать сидячи за столом з Халком, коли він називає її "Відьма" і починає пояснювати, що змушує їх перетворюватися на свої зелені альтер-его.

Він каже: "Ми не просили про це, але вам все одно доведеться з цим змиритися. Перетворення викликаються гнівом і страхом".

Потім вона весело відповідає: "Це як основа будь-якої жінки".

Забавно, що жінка-Халк також переглядає матчі на Tinder і ходить на побачення, оскільки вона заявляє: "Чи є щось більш гнітюче, ніж побачення в 30 років".

Халк
Халк

Серіал описується як Дженніфер Уолтерс, яка веде складне життя самотнього 30-річного адвоката, який також є зеленим надпотужним громадином зростанням 6 футів 7 дюймів.