Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач вирішив трохи підняти настрій українцям і" налякати "окупантів, показавши ту саму "секретну зброю" України, про яку активно говорять російські пропагандисти. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач вміє підняти настрій навіть у самі сірі дні, що в черговий раз довів. Так, актор поділився новим відео, на якому показав ту саму "секретну зброю", що наганяє страх на росіян. Актор позує в жовтій вишиванці і тримає в руках маленьких каченяток, які видають дуже милі звуки.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

"Привітання З Днем Вишиванки від мене і наших Біовоїнів", - підписав відео Юрій Ткач, розчуливши шанувальників.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Шанувальники оцінили незвичайне привітання і жарт від зірки "Кварталу". У коментарях зазначили, що це надто вже милі кадри.

"Супер"," ті самі, біологічні"," це уті-путі"," ростуть, це добре"," як же мило", - написали користувачі Мережі в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Крім того, ми писали, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".