Українські артисти, які підтримали свою країну Україну у війні з росією стали для жителів "запарєбріка" кісткою в горлі. Звичайно, росіяни щосили слухали Надю Дорофєєву, Потапа і Настю Каменських, Ваню Дорна і Макса Барських. А також дивилися шоу "Орел і Решка" з Андрієм Бєдняковим.

Всі ці знаменитост і- українці, які люблять свою країну і ніколи не пробачать росіянам цього нападу, вбивства жінок, дітей і розбомблених міст.

Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" взагалі уродженець Маріуполя і ось його ненависть до російських військових і до всіх, хто їх підтримує, точно не вичерпається ніколи.

Андрій Бедняков, фото: Instagram
Андрій Бедняков, фото: Instagram

Соцмережі зірок, безумовно, один з головних майданчиків для боротьби на інформаційному фронті. Ведучий проєкту Нового каналу "Де логіка?" Андрій Бєдняков на сторінці в Instagram висловлює свою чітку позицію і просто "кричить" про жорстокість росіян в його рідному місті Маріуполі. Реакцію "зозомбованих" він чекав недовго.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Маріуполь. Фото: Youtube
Маріуполь. Фото: Youtube

"Підписники з росії дуже багато мені писали. І прокляття, і "щоб я здох", - поділився Бєдняков в інтерв'ю проєкту "Денисов Time. Війна". – Але чимало і тих, хто шокований тим, що відбувається. Вони писали: "Ми з вами. Тримайтесь". Звинувачують, буває, що я звертаю увагу тільки на тих, хто бажає зла. Але ні. Є люди, які висловлювали співчуття. Але для багатьох чомусь шоком виявилася моя позиція. "Ти забув, з чиєї ложки жер", - "обожнюю", коли таке пишуть. Ось, умовно, якщо тобі начальник платить гроші, а потім приходить в твою квартиру, знищує твою меблі і б'є твоїх дітей, ти повинен стояти в кутку і думати: "Він платить мені гроші, тому я буду мовчати". Якщо люди цього не розуміють, я не знаю, про що можна говорити."

Андрій Бєдняков, фото: пресслужба Нового каналу
Андрій Бєдняков, фото: пресслужба Нового каналу

До початку повномасштабної війни в Instagram Андрія Бєднякова переважала російська аудиторія.

"Близько 200 тисяч росіян відписалися від мене в Instagram з початку війни, - розповів телеведучий в інтерв'ю проєкту "Слава+". - Я дивився аналітику – зараз у мене переважає українська аудиторія."

Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж
Український Маріуполь до війни, фото з соцмереж

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" сказав, чому путін ненавидить Маріуполь, а місто любить Україну.

Раніше ми повідомляли, що дружина Андрія Бєднякова попросила фанатів не вчити її бути хорошою господинею: кайфує від борщу,що втік і горілих сирників.