Українські зірки як можуть допомагають Україні у кровопролитній війні, яку почала росія на території нашої сувереннної держави.

Хтось з зірок заробляє кошти на благодійних концертах, як Оля Полякова и Настя Каменских, хтось організовує волонтерські штаби і забезпечує необхідним військових, як Сергій Притула.

Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу
Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу

На залишився осторонь і ведучий на СТБ Сергій Костира та його благодійний фонд "Стоп-Злочин". У співпраці з іншими організаціями вони передали надважливу гуманітарну допомогу людям поблизу Бородянки та Макарова.

Раніше в рамках свого фонду Сергій Костира допомагав українцям, які постраждали від насилля, некомпетентності судової системи, стали свідками злочину або жертвою. З початку війни та після служби в територіальній обороні Києва ведучий переформатував діяльність свого фонду, аби допомагати українським військовим, переселенцям та людям, що були в окупації російського загарбника.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ведучий на СТБ Сергій Костира
Ведучий на СТБ Сергій Костира

"Ми проїхалися населеними пунктами Бучанського району: село Загальці та Клавдієво-Тарасове. Там, де йшли запеклі бої на підступах до столиці, люди й досі живуть без комунікацій, світла та газу. Спільними зусиллями нам вдалось допомогти 200 родинам. І ця кількість зростатиме!"

Ведучий на СТБ Сергій Костира
Ведучий на СТБ Сергій Костира

Основна мета фонду – захист Батьківщини та нашого народу.

"Завдяки нашим воїнам зараз ми маємо змогу працювати та дістатися до найвіддаленіших регіонів країни, що були в окупації ворога. Скільки ми будемо жити й кожне наше наступне покоління – ми всі будемо низько вклонятися нашим захисникам!",- розповідає Костира.

Сергій Костира є ведучим гостросоціального проєкту на СТБ "Один за всіх". В ефірі каналу виходять спецвипуски програми, аби допомогти українцям та полегшити їхній виїзд та перебування за кордоном на час війни.

Нагадаємо, скільки можуть отримати біженці у Польщі, Німеччині, Бельгії чи Румунії - допомога українським переселенцям у Європі.

Раніше ми повідомляли, що потрібно знати українцям, які їдуть закордон, поради юриста.