Свіндон був нокаутований по пенальті проти "Порт Вейл" у півфіналі плей-офф Другої ліги після того, як нічия закінчилася з рахунком 2:2 за сумою двох матчів, а колишній гравець "Манчестер Юнайтед" Джеймс Вілсон забив гол.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

У футболі було ще більше огидних сцен після того, як на гравців «Свіндона» напали групи вболівальників «Порт Вейл», які вторглися на поле в четвер увечері.

"Вейл" вийшли у фінал, щоб зустрітися з "Менсфілдом" і отримати шанс вийти в першу лігу в неймовірній історії клубу. Але святкування знову зіпсувалося через сумний для футболу тиждень.

Колишній нападник "Манчестер Юнайтед" Джеймс Вілсон забив єдиний гол вечора на восьмій хвилині, щоб зрівняти загальний рахунок, і цього було достатньо, щоб довести матч до серії пенальті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Масова бійка на полі
Масова бійка на полі

Цього було достатньо, щоб "Порт Вейл" здобув перемогу, і вболівальники негайно кинулися на поле, як це стало звичним в останні роки. У той час як більшість кинулася до гравців, щоб відсвяткувати, була меншість дебілів, які тільки й шукали неприємностей.

Коли гравці "Свіндона" йшли з поля, їм протистояла група вболівальників, і сцена стала потворною. Були нанесені удари, і спалахнула Рукопашна, перш ніж вони були розірвані і кинулися вниз по тунелю.

Це слідує за аналогічним жахливим інцидентом, коли вболівальник "Ноттінгем Форест" вдарив Біллі Шарпа головою після того, як "Шеффілд Юнайтед" вибув з матчу плей-офф. Через це 36-річному чоловікові наклали шви, а його прихильник був поміщений у в'язницю на 24 тижні.