Відома українська актриса, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець довела українців до мурашок пронизливими словами. Вона зачитала вірш Павла Тичини і опублікувала зворушливий ролик на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Українці вже третій місяць дають відсіч російським окупантам і переживають дуже складні часи. Зірки як можуть допомагають всім нужденним, в тому числі підтримують морально і обороняють культурний фронт. Так, Олена Кравець приєдналася до їх числа.

Олена Кравец. Фото: YouTube
Олена Кравец. Фото: YouTube

Зірка "Квартал 95" дуже зворушливо і пронизливо зачитала вірш Павла Тичини" Ви знаєте, як липа шелестить", тим самим поповнивши культурний фонд країни. Голосом артистки твір зазвучав по-особливому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто відзначити, що шанувальники захопилися голосом Кравець і залишили багато компліментів в коментарях.

"Дуже добре! Спасибі за ваш чарівний голос! Мені дуже подобається ваш тембр голосу, він зачаровує мене!", "Дуже хороший голос, просто створений для декламування", "який голос, це можна чути без кінця, неперевершене заспокійливе. Супер!!!",- написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, синьо-жовта Оля Полякова розпалила в серцях українців закордоном те, чого боїться Путін: "Справжня патріотка".

Також ми писали, 47-річна Єва Лонголія з "Відчайдушних домогосподарок" затьмарила колег на червоній доріжці в скляній відвертій сукні.

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але не перестає вірити в краще: "Посміхатися всупереч усьому".