З початком війни в УКраїні, в кінці лютого 2022 російські війська окупували частину Київської області, в тому числі й невеличке містечко Буча. Частині мешканців вдалося виїхати, а люди, які не змогли вирватися, зазнали жорстоких тортур від російських військ.

Про трагедію дізнались пізніше, коли була звільнена Київська область. Весь світ жахнувся від того, що там відбувалось. А влада. своєю чергою, обіцяла покарати нелюдей.

Відома співачка Ірина Федишин настільки пройнялася болем та горем за рідну землю, страждання людей, що записала пісню, яка називається "Розстріляна весна".

Пісня розповідає про страждання та біль людей, які опинилися в полоні окупантів та зазнали жорстоких тортур.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

9 квітня пісня звилася в мережі youtube та майже за 2 місяці зібрала понад 4 млн переглядів.

Пісню слухають не лише українці, а й мешканці інших країн, таких як Естонія, Німеччина та інші.

"Никогда не знала украинский язык. За этот месяц выучила немного и текст этой песни полностью понятен без перевода. Боль, горе, слезы в моей душе. Эстония с вами, дорогая Украина🇪🇪❤️🇺🇦", - зазначаєтья в одному з коментарів.

"Мои прадеды украинцы, живу в России, молюсь за победу Украины!", - пишуть інші.

"Плачу аж запухла. Мой сын и муж на войне. Жизнь розделилась на до и после. Как жить дальше? За что???? Эту боль нельзя передать словами. Вырвали сердце. Будь они прокляты навек!!! Спасибо Ирина за песню! Спасибо за боль вложенную в текст!!!"- написала Марина Руденко.

" Мурашки з першої ноти. Дякую, Ірино, за пісню. Господи, спаси Україну!🙏🙏🙏 ", написала шанувальниця Ivanna.

Коментарі. Фото: скрин youtube