Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала кумедні кадри зі студії, на яких показала, як жартує над своєю колегою по цеху репершою Alyona Alyona. Ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва поділилася кадрами з "закулісся", показавши, як вона разом з Alyona Alyona трудиться в студії. Ймовірно, зірки працюють над новою піснею, яку заспівають разом. Раніше співачка Джері Хейл анонсувала, що реперша працює над записом нового треку з кимось в дуеті, проте не розкрила особистість. Можна припустити, що участь в записі треку бере і Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Так, Надя Дорофєєва показала, що під час роботи є місце і для невеликих розваг. Співачка направила камеру на Alyona Alyona, яка зосереджено дивилася в смартфон і покликала її. Реперша не відразу відреагувала на поклик і розсмішила своїх колег.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Яка швидка реакція", - підписала відео Надя Дорофєєва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також наш портал інформував, "Батьківщина, друзі, це не д*па президента, яку потрібно весь час мусолити, цілувати": лідер групи ДДТ Юрій Шевчук дорікнув росіянам.

Крім того, наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".