Лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який з початком повномасштабної війни РФ проти України пішов до тероборони, станцював запальний танець.

Андрій Хливнюк виклав у свій Інстаграм-профіль кумедний танець – настрій піднімається з першого ж погляду. Андрій зняв невеличке відео на тлі військової амуніції, заспівавши пісню групи Arabesque Midnight Dancer.

Андрій Хливнюк. Фото: Instagram
Андрій Хливнюк. Фото: Instagram

Музикант у формі танцює та співає хіт гурту Arabesque. Свої танцювальні вміння з усмішкою і дещо забувши слова співак демонструє на тлі військової амуніції, розташованої на стелажах. Треба сказати, що на початку війни Андрій потрапив під обстріл, та вже знову повернувся до своєї військової рутини.

Лєґо Андрій Хливнюк. Фото: Instagram
Лєґо Андрій Хливнюк. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Шанувальники "Бумбоксу" зазначили, що йому у цей дуже непростий час підняв їм настрій і подякували артисту за це. Але зазначили, що співи йому даються куди краще.

Андрій Хливнюк. Фото: Instagram
Андрій Хливнюк. Фото: Instagram

Коментарі говорять самі за себе: "Дякую вам за те, що ви робите. Не припиняйте танцювати і змушувати всіх усміхатися", "То всі співали "Червону калину", як Андрій, а зараз почнеться флешмоб "Танцюй, як Хливнюк" вчимо рухи", "обожнюю за вокал, за гумор і за силу духу", "це хіт, танець – рівень Майкл Джексон".

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Христина і Віталій одружилися в лісі, а командир пов'язав їх узами шлюбу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗМІ встановили особу ще одного російського ката, який розстрілював мирних жителів.

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали бійця ЗСУ, який як страшний сон для окупантів.