Українські співаки щодня дають концерти у Європі, щоб розповісти про війну, про жахи, які приходиться переживати українським громадянам.

Олег Скрипка та Христина Соловій у Празі збираються заспівати у парі, щоб закликати європейців допомагати Україні, та, тим самим наближати перемогу. На своїй сторінці у Instgaram Олег Скрипка розмістив анонс концерту.

Олег Скрипка. Фото: Instagram
Олег Скрипка. Фото: Instagram

У сторіс Олег Скрипка розміщує відгуки, своїх концертів у Німеччині, Франції та інших країнах.

Христина Соловій. Фото: Instagram
Христина Соловій. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також нещодавно Скрипка оголосив, що за ініціативи Дмитра Ступки та Two River Art Foundation розпочав роботу зі збору коштів на на відновлення та захист культурних цінностей в Україні.

Олег Скрипка. Фото: Facebook
Олег Скрипка. Фото: Facebook

Програма передбачає підтримку та реконструкцію пам’яток культури, а саме - Донецький обласний драмтеатр (будівля 1956-60 рр.) який знаходиться у м. Маріуполь, пл. Театральна, 1. Координацію та розповсюдження по всьому світу інформації про загрози українській культурі, а також про потреби у допомозі та пропозиціях щодо її надання.

Олег Скрипка. Фото: Instagram
Олег Скрипка. Фото: Instagram

Війна, розв'язана Росією в Україні, загрожує культурній спадщині країни. Крім величезних людських страждань, війна, що розв'язана росією, також несе загрозу релігійним об'єктам, історичним будівлям, музеям, пам'ятникам, традиціям України. ЮНЕСКО повідомила про підтверджену руйнацію або пошкодження на території України понад 53 об'єктів культури.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Потап поставив на місце російських пропагандистів після чергової порції маячні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська показала біль усіх дівчат під час війни

Також "Знай.ua" писав, що Анна Саліванчук поділилася простим рецептом смачного і швидкого обіду для тих, хто живе від сирени до сирени.