Війна ніколи не проходить безслідно для її учасників: будь-то військові або просто мирні жителі, які пережили жахи вибухів і повітряних сирен.

24 лютого 2022 року надовго відібрало сон і апетит у більшості українців, хтось навіть впав у депресію. Не є винятком і українські знаменитості, адже вони були в такому ж жаху, як і звичайні жителі нашої країни.

Про прояви депресивних станів у себе розповіли і українки Оля Полякова і Маша Єфросиніна в рамках проєкту "Взрослые девочки" .

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, кадр з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, кадр з відео

"Я чомусь спала 3 години, я не могла більше спати, десь протягом 1,5 місяців. Кожного дня я прокидалася о 6:30 і одразу ж дивилася новини",- згадує "Королева ночі".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Полякова згадує, як її доньки - Маша і Аліса - просили прокидатися не під бомби, не під крики. Тому що вона весь час гортала стрічку новин і дівчатка чули звуки з відео там.

"Я не хотіла жити, я не хотіла дихати. У мене була така дика депресія. Коли ти йшов до своєї кар'єри багато років, є*ашив, як проклятий кінь і у тебе нарешті починає щось виходити... І в 40 років тебе викидають з твого будинку, з твого життя. Розлучають тебе з твоїм чоловіком, розлучають твоїх дітей з їх батьком і все, і у тебе нічого немає: немає доходу, немає планів, немає розуміння, де тобі жити",- зізнається Оля.

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

На 7 або 8 день війни, донька Полякової Маша прийшла до неї з телефоном і каже: "Мамо, вбили мою подругу, Настю".

Дівчина їхала з Ірпеня зі своєю мамою і молодшою сестрою і росіяни розстріляли їх машину. 7-річна дівчинка залишилася без руки, а подруга Маші і її мама загинули на місці. Оля Полякова не могла в це повірити.

Після цього випадку Полякова прийняла складне для себе рішення - вивезти дітей закордон.

Нагадаємо, що втомлена Оля Полякова через ураган ледь не запізнилася на концерт, але швидко зібралася з думками.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова в патріотичному вбранні стала втіленням Статуї Свободи для українців.