Дружина відомого українського гумориста з творчого об'єднання "Студія Квартал-95" Євгена Кошового останнім часом проявляє велику активність в соціальних мережах, розміщуючи різні курйозні новини і жарти з народу. На Ксенію Кошову в Instagram підписано трохи більше 45 тисяч осіб.

Дружина Євгена Кошового розмістила, публікацію, що рве душу з фрагментами трагічних подій в Україні, причиною яких став "русский мир", що без запрошення увірвався в країну сильної і незалежної нації, яка вже точно не хотіла, щоб її "звільняли" подібним чином.

Скріншот з Instagram, Ксенія Кошова
Скріншот з Instagram, Ксенія Кошова

Відеоролик супроводжується емоційними словами з поста одного користувача соцмережі Facebook Артема Ляшенко, які напевно вже чув кожен.

Хлопець розповідав про ненависть, що прокинулася з вторгненням росії. Про те, як Україна і її жителі обов'язково оговтаються після всіх жахів і руйнувань, які принесли з собою солдати ворожої країни, але ніколи ні про що не забудуть.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Коментарі - instagram.com/yalta_k/
Коментарі - instagram.com/yalta_k/

Коментарі - instagram.com/yalta_k/
Коментарі - instagram.com/yalta_k/

Нагадаємо, путіну наплювали в стакан на очах у дружини Євгена Кошового з "Квартал 95": "Весь світ кричить"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Євгенія Кошового з "Кварталу 95" висміяла заяву окупантів про знахідку біолабораторії НАТО в Маріуполі: "А тепер увага"

Також портал Знай.uа писав, що Віталій Козловський та Євген Кошовий показали перші кадри зі звільненого Харкова: "Незламний"