Дружина відомого українського актора, шоумена і зірки "Квартал 95" Євгена Кошового, Ксенія висміяла "міць" російського світу. Вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в instagram курйозним відео з новим видом "бойових мистецтв", придуманих в Росії.

Після повномасштабного нападу на Україну Росія стала країною-ізгоєм, з якою цивілізовані країни не хочуть мати ніякої справи. Українські захисники вже третій місяць дають відсіч загарбникам, руйнуючи плани Кремля щодо окупації України. Тим часом, в Росії готують нову "тактику" бою, якої точно немає аналогів у світі.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube
Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Так, Ксенія Кошова показала, як росіяни вивчають абсолютно незнайоме світу "бойове мистецтво". На відео чоловік у традиційній російській сорочці вміло розмахує гілками дерев нібито відбиваючи атаки своїх компаньйонів по "спарингу". Він легко торкається їх гілками, ухиляючись від ударів, а ті знесилено падають на землю.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Вже вивчають споконвічно російське кия. Пізніше буде битва лопухами. За методикою Тамари. Нормальної руСЬкої жінки", - підписала публікацію дружина Кошового.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".