Відома українська співачка Оля Полякова вирушила в тур по Америці на підтримку України. Під час виступу зірка була в розкішній жовто-блакитній сукні і тримала в руках прапор України. Знімками з концерту виконавиця поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Оля Полякова розповіла, що в США відгриміли її перші концерти на підтримку України. Вона зазначила, що атмосфера в залі була неймовірною і її не покидало відчуття, що вона виступає вдома, в рідній Україні. Зірка додала в осяжному майбутньому продовжить виступати і дарувати людям позитивні емоції.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Найближчим часом я продовжу дарувати потужну енергетику українцям у США, а також усім, хто підтримує нас сьогодні і приходить на концерти з українськими прапорами. Атмосфера в залі ще раз довела, що музика зцілює душевні рани і надає нам сили і віри в краще, навіть в темний час", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Полякова підкреслила, що її головна місія нагадувати світові, що відбувається в Україні і якими зусиллями дається кожен день героїчної оборони.

"Під час туру я буду докладати всіх зусиль, щоб світ продовжував турбуватися за Україну кожен день, щоб все, що відбувається на нашій рідній землі зараз, не почало здаватися людям в інших країнах "буденністю", щоб вони знали яких надлюдських зусиль варто нам кожен день боротьби за нашу свободу", - заявила Полякова.

Раніше Знай писав, як Марічка Падалко та Вадим Герасимович: ведуча телемарафону Яна Брензей показала реалії журналіста.

Також ми повідомляли, Оля Полякова розповіла Маші Єфросиніній про небажання жити: "Є*ашив, як проклятий кінь".

Крім того, ми писали, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".