Чемпіон WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Олександр Усик активізує підготовку до матчу-реваншу з Ентоні Джошуа і запрошує для спарингу голодного претендента Мартіна Баколе.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ентоні Джошуа повідомив, що його суперник Олександр Усик знайшов ідеального спаринг-партнера для їхнього матчу-реваншу.

Чемпіон WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Усик знову викличе Мартіна Баколе для бою у відповідь з Джошуа цього літа. Українець готується до бою в невідомій європейській локації і чекає офіційної дати від промоутерів Едді Хірна і Алекса Красюка для заходу в Саудівській Аравії.

Олександр Усик та Ентоні Джошуа
Олександр Усик та Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Але він підвищує рівень своєї підготовки, і був встановлений контакт з тренером Баколе Біллі Нельсоном, щоб той привів конголезького боксера, який тренується в Шотландії, в табір. 28-річний Баколе провів спаринг з Усиком у першому бою з Джошуа, коли українець переграв британського фаворита перед повним стадіоном «Тоттенхем Хотспур».

Баколе стає популярним спаринг-партнером для кращих важковаговиків світу. Раніше він працював з Джошуа на його колишній тренувальній базі в Шеффілді.

У той час як Конголезький боксер перебував у тренувальному таборі Тайсона Ф'юрі перед його недавньою перемогою над Ділліаном Уайтом на «Уемблі». Тепер його попросять повторити стиль Джошуа, щоб допомогти Усику підготуватися до довгоочікуваного матчу-реваншу.

Мартін Баколе
Мартін Баколе

"Я б сказав, що набір навичок Мартіна краще, ніж у Ентоні Джошуа", — сказав Нельсон, який раніше тренував колишнього чемпіона світу Рікі Бернса. "Джошуа, ймовірно, б'є сильніше, ніж Мартін, але результат Мартіна набагато вище, поряд з його різноманітністю ударів".

Усик і Джошуа повинні боротися 23 липня в Саудівській Аравії, хоча, якщо цього тижня не буде оголошено, бій може бути відкладений ще більше. Контракти були обмінені між обома сторонами з кінця минулого місяця, і в даний час доопрацьовуються поправки.