Співачка Ірина Федишин після скандалу з оцінюванням учасника від Польщі на Євробаченні-2022, коли журі не поставило йому жодного балу, встигла осоромитися вже не один раз. Зокрема у волонтерстві та гомофобних висловлюваннях.

І ось знову співачка втрапила у скандал ще з однією своєю колегою - Анастасією Приходько, яка свого часу виступала на Євробаченні, представляючи росію.

Анастасія Приходько відреагувала на нещодавню сторіс Ірини Федишин, в якій та негативно та зверхньо висловилася стосовно неї.

Анастасія Приходько, скріншот: Youtube
Анастасія Приходько, скріншот: Youtube

"А хто така Настя Приходько? Настю, патріотизм - це любити свою країну завжди, а не тільки сьогодні швиденько перевзутися", - написала Федишин в Інстаграм-сторіс. Ірина Федишин

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На що Анастасія Приходько відреагувала, виклавши довжелезний перелік своїх заслуг перед Батьківщиною та українською армією. Крім численних турів на підтримку військових, співачку нагородили й багатьма відзнаками.

Скріншот з Інстаграму Ірини Федишин
Скріншот з Інстаграму Ірини Федишин

Наприклад, вона отримала медаль "За жертовність і любов до України", подяку "За вагомий внесок у відродження та розвиток української національної свідомості, хрест "Відродження нації", нагрудні знаки "За вільну Україну" і "Народний волонтер України" тощо.

"Федишин, коли в тебе буде такий перелік звань, тоді будеш писати моє ім’я.", - написала співачка. Анастасія Приходько

Пост Анастасії Приходько, Фейсбук
Пост Анастасії Приходько, Фейсбук

Пост Анастасії Приходько, Фейсбук
Пост Анастасії Приходько, Фейсбук

Нагадаємо, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"

Також ми писали, Ірина Федишин осоромилася гомофобними висловлюваннями: "Ти йдеш на х*й вслід за руским кораблем"

Нагадаємо, українець, який залишив бізнес в Польщі і служить у лавах ЗСУ, розповів про провал ворога: "Падлина відступила"