Відома українська акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка також займається озвучуванням мультфільмів і пише вірші, має значну армію шанувальників в соцмережі. На аккаунт артистки в Instagram підписано понад 680 тисяч осіб.

Олена Кравець показала зворушливу фотографію зі своїми двійнятами Іваном і Катериною, яким в липні місяці виповниться по шість років. У кадрі блакитноокі малюки сидять разом, загорнувшись у жовто-синій прапор України.

Також гумористка переказала їх недавню, досить дорослу і усвідомлену розмову. Допитливі діти запитали у мами, з якої причини на українців напали російські війська і припустили, що можливо це через те, що перші живуть краще, ніж другі. Гумористка погодилася з міркуваннями своїх малюків.

Але після Катерина та Іван сказали, що замість заздрості, вони могли б просто поцікавитися, як їм в росії облаштувати таке ж хороше життя, як і в Україні.

Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець
Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Олена Кравець вирішила побалувати свою велику аудиторію ще однією зворушливою фотографією, де її двійнята взялися за руки.

Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець
Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець

Нагадаємо, такою її ще не бачили: зірка "Кварталу 95" Олена Кравець відкрила в собі новий талант ,"Я ридала весь день"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" довела українців до мурашок пронизливими словами: "Можна чути без кінця"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" показала, що таке життя на прикладі відносин бабусі і онучки: "Нагадують ,що потрібно посміхатися"