Відома співачка, учасниця гурту "Крихітка", Керівниця благодійного фонду «Фундація Дарини Жолдак», що займається популяризацією читання та членкиня правління Національної Суспільної Телерадіокомпанії України з 2017 року Каша Сальцова запропонувала ігнорувати російську культуру на території України під час війни. Про це вона написала на своїй сторінці у Тwitter.

Фото: скрин посту в twitter.com/kashasaltsova

" Спочатку почала писати розлогий аргументований пост на фб, чому російська культура має бути - заканселена на території України - її роль переосмислена у всьому світі. Але час воєнний, тому так: У Лозніци *** в глазніце.", - написала вона.

Варто відзначити, що слово "заканселити" - це калька з англійської to cancel, що означає відмінитию на сленгу це означає піддати когось публічному засудженню й ігнору за судження чи дії, що засуджуються суспільством.

Один з підписників зробив припущення, що саме за слово з трьох літер може бути замість трьох крапок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коментар. Фото: скрин Twiter

Співачка у коментарі уточнила, що приховане слово сук

Коментарі. Фото: скрин Тwitter

"Ви не розгледілі "Счастье мое", - зауважив інший підписник.

Співачка у пості говорить про Чергія Лозницю українського кінорежисера білоруського походження. Він відомий за україно-німецькою стрічкою "Щастя моє". Проте робота не отримала багато позитивних відгуків.

До слова, "Мама заплатила за мої груди": дівчина зізналася, як вона заробляє 50 тисяч доларів на місяць.

Нагадаємо, TikTok планує "серйозний поштовх" на ігрову індустрію: стрімери зможуть грати з глядачами.

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".