Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук одягла коротенький топ і розповіла про труднощі, які її постійно переслідують. Цим знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Донедавна Анна Саліванчук була далеко від чоловіка, але зараз зірка вдома, в Києві. Сімейство потихеньку повертається до звичайного життя. Так, Саліванчук зізналася, що вдома її переслідують деякі труднощі.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Зірка розповіла, що вона активно тренується, щоб підтримувати підтягнуту фігуру, однак у неї не виходить перейти на здорове харчування. Справа в тому, що у Саліванчук два сини і чоловік, які постійно хочуть їсти. Актриса любить балувати улюблених чоловіків смаколиками, але частина і сама не може встояти перед тим іншим блюдом.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Тренування моє пройшло вдало, але як тут можна сісти на правильне харчування, коли у тебе три хлопа і вони постійно хочуть їсти і я готую смачно. Ось дивіться, що я зараз роблю. Гріночки вже в блендері будуть перетиратися, м'ясо натерте часником. Слинки вже самі розумієте де", - поділилася Анна Саліванчук.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".