Відома українська журналістка і телеведуча Катя Осадча згадала, як почався її ранок в день російського вторгнення. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катя Осадча поділилася фото, яке зробила під час закупівлі продуктів вранці 24 лютого. Вона зазначила, що таким чином хотіла відобразити хронологію подій того нещасливого дня.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Ми прокинулися о 4: 30 від того, що за нашим парканом спрацювало ППО (вже можу писати, там його більше немає). Напередодні повернулися з прем'єри Великої прогулянки, ми спокійно вляглися спати з планами на ранок... як і всі ми... як і всі з перших вибухів не розуміють дій", - поділилася телеведуча.

Катя Осадча зізналася, що вона і Юрій Горбунов були в паніці, тому не знали за що відразу взятися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У паніці робили все і купували продукти, які потім привезли до батьків, і збирали валізи з мінімумом речей на всіх, щоб помістилися в багажник, і виїжджали, спочатку до батьків неподалік, там здавалося безпечніше", - розповіла Осадча.

Пізніше сімейство вирушило на захід України з двома маленькими дітьми. Телеведуча зізналася, що дорога була дуже важкою і сидіти в автомобілі довелося цілих 19 годин.

"Ми не були готові до такого підступного вторгнення дурного сусіда. І досі не віримо, що все це відбувається з нами....",- додала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".