Народна артистка Тіна Кароль розповіла про свою активну міжнародну діяльність та гуманітарну місію.

Відповідний пост опублікований на фан-сторінці співачки в Іnstagram.

Для візиту співачка обрала діловий образ: білий верх та чорний низ. Співачка вдягла білу блузу без зайвих прикрас, а діловий образ доповнили чорні штани з розрізами внизу на туфлі на невисоких підборах.

Елегантності додало розпущене волосся та ніжний вишитий блакитний голуб на блузі - символ миру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зазначити, що зараз співачка виступає з благодійними концертами, а нещодавно вона виступила в Лондоні. Після виступу Тіна завітала до посольства Україні в цій країні та зробила символічне фото.

Талановита, сильна, красива — Народна артистка України Тіна Кароль надихає та лікує душі своєю творчістю. Співачка завітала до Посольства України у Великій Британії, розповіла про свою активну міжнародну діяльність та гуманітарну місію.

Також шанувальники розповіли, що попри те, що батьку відомої співачки вже 67 років і він може виїхати з території України, він лишився вдома. Чоловік приєднався до територіальної оборони та захищає Україну.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, за якого чоловіка вийшла б заміж: "З автоматом, не бритий і не митий.

До слова, Тіна Кароль розповіла про результати своєї місії в Каннах: "Нам вдалося".

Раніше ми писали, Тіна Кароль знайшла, ким замінити Дана Балана - на місце цього волохатого пана хочуть всі чоловіки: "Степану пощастило"