Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Тіна Кароль розмістила серію чарівних фотографій з важливого заходу для світової кіноіндустрії - Каннського фестивалю. Як відомо, співачка стала пеціальним гостем на благодійному вечорі "Золотого глобуса" і виконала свою відому пісню "Намалюю тобі зорі".

Скріншот з Instagram, Тіна Кароль
Скріншот з Instagram, Тіна Кароль

Більше того, Тіна Кароль у підписі до знімків повідомила, що того вечора вони зібрали 75 тисяч доларів на підтримку українських кінематографістів і кіноспільноти України. Також артистка зазначила і подякувала всім, хто брав участь і допомагав їй на благодійному заході.

Тіна Кароль ще розповіла про зустріч з героїчним котом Степаном, який отримав на фестивалі престижну премію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ну i, звiсно, неможливо було не побачитись з нашим "світським левом", @loveyoustepan, який доречi отримав премію World influencers and bloggers Awards , за що вiтаємо твою хозяйку i тебе. Ваша icторiя евакуацiï мене зворушила до щимiння у сердцi", - написала співачка.

Нагадаємо, Тіна Кароль та Оля Полякова: українські зірки на сцені розпочали новий тренд - патріотична сукня

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль заявила про непохитну впевненість у перемозі України та її вплив у всьому світі: "Пророчі слова"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль напророкувала Україні світле майбутнє після перемоги: "Стане однією з найвпливовіших"