Шанувальникам співачка повідомила, що скоро вийде нова спільна робота з Артемом Пивоваровим.

Про це вона написала на сторінці в Instagram.

На сторінці розміщено фото силуетів Наді та Артема в пустій та темній кімнаті. За вікном видно будинки, дерева, але все сіре, трохи розмите. Надя стоїть з розпущеними волосами, а в кімнаті відчувається сум, морок та невизначеність. Напроти неї стоїть співак - видно його силует.

У підписі під фото зазначено дата 30.06 та слово “думи”. Скоріше за все нова робота буде називатися Думи, а прем'єра пісні запланована на 30 червня.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Артем Пивоваров, фото: Instagram
Артем Пивоваров, фото: Instagram

Про що саме буде нова робота, не уточнюється. Але судячи з фото — воно виконане в чорно-білих тонах, пісня буде на серйозну тему.

Хоча, можливо - це буде не просто дует, які відомо серця виконавців поки що вільні. Так Артем хоче, щоб його друга половинка вміла готувати веганські страви, а також зауважив, що не шукав би дівчина на реаліті-шоу.

А Надя Дорофєєва нещодавно пішла від Дантеса, попри підозру про роман з Позитивом, співачка не показує нового обранця.

Підписники у коментарях написали, що чекають на вихід нової роботи, дуже хочеться почути їх дует, не дочекаються виходу.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва чужими словами нагадала про біль, від якого не позбутися: "Прокидаюся і не розумію"

До слова, Надя Дорофєєва розкрила ім'я того, кого обожнює після розставання з Дантесом: "Як можна бути милотою?"

Раніше ми писали, що Надя Дорофєєва після розставання з Дантесом зізналася в сильних почуттях до Позитива: "Люблю і хочу"