Український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий висміяв самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Ролик опублікували на офіційній сторінці "Квартал 95" в соцмережі instagram.

Юрій Великий вирішив спародіювати самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який активно "танцює під дудку" Путіна і заспокоює себе, що світові санкції ніяк не позначаться на ситуації країни.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, пародист пожартував на одну з найбільш болючих тем для автомобілістів у рф. У зв'язку з нападом на Україну багато автоконцерни пішли з ринку Росії і тепер жителям "Великої і могутньої" залишиться тільки їздити на своїх Москвичах, які і близько не дотягують до сучасних автомобілів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Ось всі говорять санкції, санкції. Ну добре, ну не будемо ми їздити на Мерседесах. Поки проїдемося на своїх автомобілях, які у нас були. Нещодавно Росія заявила, що вони будуть випускати там Лади, москвичі та інше го... та інші машини. А що поганого? Це вже не ті москвичі радянські. Але може бути ще не Мерседес. Прийде час будуть у нас і свої Мерседеси. Нічого, доведеться трошки потерпіти", - пожартував гуморист, перебуваючи в образі Лукашенка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олі Поляковій знайшли ліки, допомогла подруга Олександра Педана Наталія Єжова: "Ви виснажені".

Також наш портал інформував, Олена Філонова зі сльозами на очах повідомила про тяжку втрату: "Сергій, на жаль, помер".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес чесно розповів, що з ним творилося всі дні війни: "5 днів ридав".