Ентоні Джошуа пригрозив почати ламати щелепи в універсітете Лафборо після того, як увірвався в студентську квартиру, коли його вилаяли за те, що він ухилився від Тайсона Ф'юрі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ентоні Джошуа був помічений вривається в квартиру університету Лафборо і сказав студентам «стежити за своїм ротом», інакше він «зламає їх щелепи».

Це сталося після того, як студенти висміяли дворазового чемпіона в суперважкій вазі за те, що він ухилився від бою з Тайсоном Ф'юрі. Як повідомляє The Sun, британського боксера гукнули якісь крикуни з вікна нагорі.

У той час AJ проходив повз будівлю університету, але був в настрої прийняти їх звинувачення, які також включали «нецензурну лексику». Він повернувся до квартири і увійшов всередину після того, як отримав доступ в коридори.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Знайшовши дорогу в квартиру злочинця, Джошуа зіткнувся зі студентами, коли один з них стояв нерухомо перед ним у чорному спортивному костюмі. Відео, яке стало вірусним у соціальних мережах, показує, як Джошуа погрожує.

Чути голос, який говорить: "Пам'ятай, що ти базікаєш, тому що, коли я почну розбивати твою щелепу, нікому з вас це не сподобається. Стеж за своїм ротом, тому що іноді ти не знаєш, з ким розмовляєш".

Свідок сказав The Sun: "Я не думаю, що вони очікували, що він помститься, і я не думаю, що вони будуть робити щось подібне знову. Але навіщо тобі націлюватися на одного з найкрутіших хлопців на планеті?"

Ентоні Джошуа та студенти
Ентоні Джошуа та студенти

32-річний боксер не бився з моменту шокової поразки від Олександра Усика у вересні 2021 року, коли він втратив титули IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі. Це друга поразка в його кар'єрі після технічного нокауту від Енді Руїса-молодшого в 2019 році.

Ф'юрі повинен був битися з Джошуа, і бій був організований в минулому році, але через кілька днів він провалився. Контрактне зобов'язання циганського короля зустрітися з Деонтеєм Вайлдером змусило скасувати бій.